Η εταιρεία ΕΛΤΕΚ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος.
«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας» αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία.
Και προσθέτει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους.
Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά.
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».
ΕΤ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίγο πριν την πρωτοχρονιά αρκούδα επιφύλαξε μια έκπληξη σε δύο φίλους! Viral βίντεο
- Τέλη Κυκλοφορίας: Ποιούς ιδιοκτήτες ΙΧ έχει βάλει «στο μάτι» το κράτος το 2026
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί, δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα κοντά στο επίκεντρο, vid
- Όταν η Σάντρα Μπούλοκ ήταν η πρώτη που αγόρασε εισιτήρια σινεμά online το 1995! vid
- Τρόμος στο Περού: Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια συναυλίας – Τραυματίστηκαν δύο μουσικοί, vid
- Λίβανος: Ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων του ΟΗΕ
- Την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιαπωνίας προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ
- Πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερις ανθρωποι
- ΟΗΕ: Aνέλαβαν καθήκοντα τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας
- «Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το 2026» λέει με… τρόμο ο Γ.Γ. του ΟΗΕ









