Στο σημείο βρίσκεται ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, αστυνομική δύναμη και τρία λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους μετανάστες.
Οι αλλοδαποί μεταφέρονται σε πρώτη φάση στο Λιμάνι της Ρόδου όπου και θα γίνει σχετική καταγραφή από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα γίνουν τα απαιτούμενα covid -test σε όπως δήλωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος. Όπως τόνισε ο ίδιος η αντίστροφη μέτρηση για την όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στη δικαιοσύνη ο Δήμαρχος Ρόδοου κος Αντώνης Καμπουράκης πριν από μερικές μέρες.
Την διαδικασία της επιχείρησης εκκένωσης του χώρου και της μεταφοράς των παράνομων μεταναστών στο λιμάνι της Ρόδου, παρακολούθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τηλέμαχος Καμπούρης και Στέφανος Δράκος.
Σταδιακά όλοι όσοι διέμεναν στην άτυπη δομή των σφαγείων, θα προωθηθούν (εντός της ημέρας) εκτός Ρόδου σε διάφορες οργανωμένες δομές αλλοδαπών που υπάρχουν σε όλη τη χώρα.
Σε μήνυμα που ανήρτησε στην σελίδα του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:
“Απο νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου των παλιών Σφαγείων της Ρόδου. Απο την ημέρα που ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης κατέθεσε αναφορά στην Δικαιοσύνη, για την παράνομη κατάληψη του κτιρίου, όλος ο κρατικός μηχανισμός, Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΕΟΔΥ, Δήμος Ρόδου & Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συντονίστηκε προκειμένου να γίνει με τάξη και κανόνες η αναγκαία επιχείρηση.
Με πολύ σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και στην πατρίδα μας.”
rodiaki. gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι λέει ότι η Ρωσία επιτέθηκε με 500 drones και 40 πυραύλους
- Οι Τούρκοι παραβιάζουν ξανά τον ελληνικό εναέριο χώρο! Τι κρύβεται από πίσω;
- Εκατοντάδες τεράστιες τρύπες καταστρέφουν τα χωράφια στην Τουρκία – Τι κρύβεται πίσω από το φαινόμενο;
- Έβρος: Μετέφερε αλλοδαπούς παράνομα μέσα στην Ελλάδα και συνελήφθη
- Το βίντεο “φοράμε τα γούνινα παλτό μας με κουκούλα εντελώς λάθος” δίχασε το tiktok, vid
- Πολωνία: Άνοιξαν και πάλι δύο αεροδρόμια που είχαν κλείσει λόγω των ρωσικών πληγμάτων
- Σοκαριστική καραμπόλα με 50 αυτοκίνητα στην Ιαπωνία: Ένας νεκρός, 26 τραυματίες, vid
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία προειδοποιεί τους αυτονομιστές να μην επιχειρήσουν στρατιωτική δράση
- Θ. Κοντογεώργης: «Η κυβέρνηση θα διατηρήσει ισχυρή τη σχέση με τους αγρότες»
- Ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «σε συνομιλίες» για να επισκεφθούν τις ΗΠΑ το 2026
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ









