Στην κλήρωση 200.000 επιπλέον voucher για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, προχωρά σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Τουρισμού με στόχο να τονωθεί η τουριστική κίνηση και στους μήνες του Φθινοπώρου και του Χειμώνα. Η κλήρωση αφορά μόνο όσους είχαν κάνει αίτηση ήδη στην πρώτη φάση του κύκλου και δεν είχαν επιλεχθεί και οι νέοι δικαιούχοι θα ενημερωθούν άμεσα, σε διάστημα 3-4 ημερών, είτε με sms είτε με mail. Στη συνέχεια θα τους πιστωθούν τα χρήματα και θα μπορέσουν να εκδώσουν την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.
Διαβάστε ακόμη: Ρεύμα: Οσο λιγότερο καταναλώνεις, τόσο μεγαλύτερη επιδότηση θα έχεις – Το ελληνικό σχέδιο για εξοικονόμηση ενέργειας
Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023. Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποσό των 150 ευρώ εφάπαξ, μπορεί όμως να «σπάσει» το συνολικό ποσό και να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με όποιον τρόπο επιθυμεί.
Για παράδειγμα, μπορεί να δαπανήσει 50 ευρώ για τη διαμονή του σε κάποιο κατάλυμα κατά τους θερινούς μήνες και τα υπόλοιπα 100 ευρώ να τα χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την επόμενη άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού. Έτσι, το Πρόγραμμα συμβάλλει και στον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε δώδεκα μήνες τον χρόνο.
reader/ pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παπαστεργίου: Κάθε πολίτης, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας του, απολαμβάνει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στη νέα ψηφιακή εποχή
- Γνωρίστε το Δελφίνι του Κόμερσον, το “Panda” του ωκεανού! ΒΙΝΤΕΟ
- Λύση στο Αιγαίο «όσο είναι στην εξουσία ο Μητσοτάκης» θέλουν οι Τούρκοι
- Στο Λουξεμβούργο σήμερα ο Γ. Γεραπετρίτης – Αύριο θα συναντηθεί με ΥΠΕΞ Τουρκίας, Ουκρανίας και Αρμενίας
- Η Ελλάδα στο διεθνές επίκεντρο της μεσογειακής διατροφής
- Αυτό είναι το σούπερ – όσπριο που ρίχνει χοληστερόλη και ζάχαρο
- Χανιά: Εγκαινιάστηκε το πρώτο δημοτικό κολυμβητήριο
- OpenBusiness: Ποιές επιχειρήσεις υποχρεούνται να ολοκλήρώσουν την απογραφή τους μέχρι τις 31/12;
- “Ληστεία” στο μουσείο του Λούβρου – Θα μείνει κλειστό για την υπόλοιπη ημέρα
- Δ. Κουτσούμπας: Χέρι χέρι προχωράμε για να ανατρέψουμε συνολικά αυτό το σάπιο κράτος
Κύρια Θέματα

















