Τον περίμενε στη γωνία! Μπακογιάννη κατά Μπογδάνου για τη δημοσίευση της λίστας με τα ονόματα αλλοδαπών παιδιών: «Βαρύτατο πολιτικό ατόπημα»

Έχει πέσει πάνω του όλο το εγχώριο πολιτικό σύστημα.

Θέση, μετά τον σάλο που έχει προκύψει με το ζήτημα της δημοσιοποίησης του καταλόγου με τα στοιχεία μαθητών-μεταναστών νηπιαγωγείου και την εμπλοκή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον Realfm, τόνισε ότι πρόκειται για «βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα» και δήλωσε βέβαιη ότι «δεν θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζονται ειδικές πολιτικές ένταξης και κοινωνικές ισορροπίας στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολιτικές που ακολουθούν οι περισσότερες σοβαρές χώρες του κόσμου και τις οποίες εμείς παλαιότερα είχαμε ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία πριν από 15 χρόνια όταν είχαμε το μεγάλο κύμα των Αλβανών, πάνω από 1 εκατ. Αλβανοί, αν θυμάστε» ανέφερε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει» ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

«Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει αρχές και αξίες πολύ ξεκάθαρες. Και μέσα σε αυτές τις αρχές, τέτοιου είδους λογικές δεν υπάρχουν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό» κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί