Το Υπουργείο Οικονομικών έρχεται για δράση στη Θεσσαλονίκη

Σειρά ενημερωτικών δράσεων θα πραγματοποιήσει το Υπουργείο Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 85η Διεθνή Έκθεση. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο τού υπουργείου (περίπτερο 15) και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι ακόλουθες τρεις συζητήσεις:

1.Δευτέρα 13/9/2021, ώρα 12.00 – 13.00. Συζήτηση με θέμα «Ενίσχυση φορέων και επιχειρήσεων μέσω των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης – Επιλεξιμότητες», με τη συμμετοχή του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη, του διοικητή του Ταμείου Ανάκαμψης, Νίκου Μαντζούφα και του διευθυντή του Τμήματος Χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) για την Ελλάδα και την Κύπρο, Γιάννη Καλτσά.

2.Δευτέρα 13/9/2021, ώρα 13.00 – 14.00. Συζήτηση με θέμα «Δημοσιονομική πολιτική και οικονομική ανάπτυξη», με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιου Πετραλιά και του προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) Μιχάλη Αργυρού.

3.Τετάρτη 15/9/2021, ώρα 16.00 – 17.00. Συζήτηση με θέμα «Διεθνείς και ευρωπαϊκές οικονομικές εξελίξεις», με τη συμμετοχή του προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) Μιχάλη Αργυρού και δημοσιογράφων.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί