Το Reuters μετέδωσε live το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εικόνα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μεταδίδει ζωντανά αυτή την ώρα το πρακτορείο Reuters. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν ζωντανά το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μέσα από την σελίδα του Facebook του πρακτορείου Reuters! Η Σαντορίνη είναι άδεια λόγω του κορωνοϊού και τέτοια ώρα ακόμα […]

Την εικόνα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μεταδίδει ζωντανά αυτή την ώρα το πρακτορείο Reuters.

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν ζωντανά το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μέσα από την σελίδα του Facebook του πρακτορείου Reuters! Η Σαντορίνη είναι άδεια λόγω του κορωνοϊού και τέτοια ώρα ακόμα και αυτή την εποχή οι τουρίστες κατακλύζουν την Οία για να θαυμάσουν το ξακουστό ηλιοβασίλεμα.

Και παρά την πανδημία του κορωνοϊού που μας έχει περιορίσει μέσα από αυτές τις εικόνες όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και επίσης δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα. Αρκεί να δει κανείς τα σχόλια των χρηστών. Η Σαντορίνη ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και το Facebook γέμισε Ελλάδα.

Δείτε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μέσα από το Reuters

newsit.gr / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί