Το οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας επισκευάζει ο Δήμος Αθηναίων

Σε εκτεταμένες επισκευές του οδικού δικτύου της πρωτεύουσας προχωράει ο Δήμος Αθηναίων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε εξέλιξη βρίσκεται μία στοχευμένη επιχείρηση ελέγχου και αποκατάστασης 2.038 σημείων σε 967 δρόμους, μετά από αναφορές πολιτών για διάφορα προβλήματα (σήμανση, ασφαλτικά, φθορές κ.ά). Οι αναφορές αφορούν αιτήματα που είχαν υποβληθεί τα τελευταία τρία χρόνια και εκκρεμούσαν. Οι […]

Σε εκτεταμένες επισκευές του οδικού δικτύου της πρωτεύουσας προχωράει ο Δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε εξέλιξη βρίσκεται μία στοχευμένη επιχείρηση ελέγχου και αποκατάστασης 2.038 σημείων σε 967 δρόμους, μετά από αναφορές πολιτών για διάφορα προβλήματα (σήμανση, ασφαλτικά, φθορές κ.ά).

Οι αναφορές αφορούν αιτήματα που είχαν υποβληθεί τα τελευταία τρία χρόνια και εκκρεμούσαν. Οι επισκευές αναμένεται να έχουν τελειώσει έως τα μέσα Μαΐου, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Η συντήρηση, η επισκευή και οι παρεμβάσεις στις υποδομές της πόλης είναι δουλειά που δεν σταματά ποτέ. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες μας βγαίνουν στους δρόμους και κλείνουν πληγές της Αθήνας, που έπρεπε να έχουν κλείσει χρόνια πριν», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

amna/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί