Ο καφές είναι το αγαπημένο ρόφημα πολλών χειμώνα – καλοκαίρι. Είτε το πρωί στη δουλειά είτε μετά από αυτήν χαλαρά στο μπαλκόνι. Ωστόσο ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τον παγωμένο καφέ είναι ότι αυτός «νερώνει» εύκολα. Κι όμως, υπάρχει λύση να το αντιμετωπίσετε.
Δείτε πώς μπορείτε να έχετε πάντα τον πιο δροσερό καφέ χωρίς να σας αραιώνει από τα πολλά παγάκια.
Φραπέ
Με τον φραπέ τα πράγματα είναι αρκετά απλά και εύκολα. Αυτό οφείλεται στο ότι όταν φτιάχνετε τον φραπέ σας θα το κάνετε με παγωμένο νερό και θα βάλετε λιγότερα παγάκια. Έτσι διατηρείται κρύος για αρκετή ώρα.
Φρέντο εσπρέσο ή καπουτσίνο
Το συγκεκριμένο είδος καφέ βγαίνει ζεστό από την εσπρεσιέρα χρειάζεται κάποιο κόλπο για να μην αραιώνει στη διαδικασία κρυώματός του. Αυτό που πρέπει αρχικά να κάνετε είναι να χτυπήσετε το ζεστό εσπρέσο με το μιξεράκι του φραπέ (αν δεν έχετε ειδικό μιξεράκι για εσπρέσο) με 2 παγάκια. Όμως κάπου εδώ μπορεί να έρθει σιγά – σιγά το αραίωμα του καφέ. Η λύση είναι εξής: Μπορείτε να φτιάξετε έναν εσπρέσο και να γεμίσετε με αυτόν μια παγοθήκη. Βάλτε την στην κατάψυξη και κάθε φορά που νιώθετε πως ο καφές σας πάει να ζεσταθεί ρίξτε του 2-3 παγάκια εσπρέσο. Έτσι δεν πρόκειται να αραιώσει με τίποτα μιας και όταν λιώσουν τα παγάκια θα είναι καφές και όχι νερό.
baby/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος: Στη Θεσσαλονίκη αύριο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης
- Διπλωμάτης του Πούτιν: Η Ευρώπη πρόκειται να γίνει εντελώς μουσουλμανική, vid









