Το έπαιξε νταής σε «φουσκωτό» άνδρα και τελικά τις έφαγε από… την γυναίκα του!

Η γυναίκα του δικαιολογήθηκε λέγοντάς του ότι του έσωσε την ζωή, καθώς ο άλλος άντρας ήταν πιο μυώδης από εκείνον

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος, τον Οκτώβριο, σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην Γαλλία, με έναν έντονο διαπληκτισμό να παίρνει τελείως διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη.

Ένας οδηγός από τα δεξιά έχει παραβιάσει μια σήμανση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άλλος οδηγός, να πατήσει απότομα φρένο, ώστε να αποτρέψει κάποιο ατύχημα.

Αφού ειπώθηκαν οι αναμενόμενες κουβέντες μεταξύ των οδηγών, η κατάσταση ξέφυγε με τον ένα οδηγό να σηκώνει το χειρόφρενο και να πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο. Όμως δεν είχε ιδέα τι θα αντικρίσει.

Ένας αρκετά μυώδης άντρας βγαίνει από το αμάξι με επιθετική διάθεση. Μόλις τον αντίκρισε ο άνδρας έκανε βήματα πίσω, ώστε να κερδίσει χρόνο. Κατευθείαν η γυναίκα του επεμβαίνει, ώστε να ηρεμήσει τους δύο, σύμφωνα με το gazzeta. gr.

Και ξαφνικά αντί να επιτεθεί στον «αντίπαλο», επιτέθηκε στον άντρα της. Όχι μια αλλά δύο φορές. Τελικά ο διαπληκτισμός τέλειωσε με τα δύο «μέτωπα» να επιστρέφουν στα αμάξια τους. Με την επιστροφή ζήτησε εξηγήσεις από την γυναίκα του, με εκείνη να του εξηγεί πως αν συνέχιζε τον καβγά θα είχε τραυματιστεί πολύ χειρότερα.

nea_kriti/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί