• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το…χιούμορ πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για την καραντίνα Γεωργιάδη-Παπαθανάση που προκάλεσε αντιδράσεις

Το…χιούμορ πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για την καραντίνα Γεωργιάδη-Παπαθανάση που προκάλεσε αντιδράσεις

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ένα ατυχές σχόλιο στα social media του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Κρέτσου για την καραντίνα. στην οποία βρίσκονται 3 υπουργοί της κυβέρνησης.


Ως γνωστόν τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο υπ. Ανάπυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός του Παπαθανάσης και ο υπ. ΝΑυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μπήκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω συνάντησης που είχαν με τον ίδιο επενδυτή, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Την είδηση, έσπευσε να σχολιάσει με ατυχές -τουλάχιστον – χιούμορ ο Λευτέρης Κρέτσος ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Τσίπρα.
«Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα» έγραψε στο twitter αναπαράγοντας την είδηση περί καραντίνας των κ.κ. Γεωργιάδη και Παπαθανάση.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης αμέσως αντέδρασε: «Είναι δυνατόν πρώην έστω θεσμικός παράγων Υπουργός πρώην να κάνει τέτοιου είδους χιούμορ; Όλοι αυτοί που βγήκαν κατά Κασιμάτη τώρα Θ σφυρίξουν αδιάφορα;»

(iefimerida – φωτο:eurokinissi)