“Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση”. Αυτά ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας σε αστυνομικούς ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης φίλης του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον “Ευαγγελισμό”.
Ο καθ΄ομολογίαν δράστης παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωϊ της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στο Περιστέρι. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γάζα: Έξι νεκροί σε δύο επεισόδια στη Σουτζάια και το Χαν Γιουνίς
- Χόλιγουντ: Η Ναόμι Γουότς απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
- Τελικά τι θα γίνει με τους Τόμαχοκ; Θα χτυπήσουν μέσα στην Ρωσία;
- Μόνο το 11% των εργαζομένων παγκοσμίως είναι έτοιμοι για το μέλλον – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
- Πλεύρης: Τι δήλωσε από το Λουξεμβούργο για τους αλλοδαπούς που φτάνουν στην Ελλάδα από Β. Αφρική
- Θεσ/νίκη: Καταδίκη ογκολόγου για «φακελάκι» – Κατηγορείται για σωρεία περιπτώσεων χρηματισμού και απάτης
- Τι ειπώθηκε σχετικά με το σημείο διέλευσης της Ράφα στα σύνορα της Γάζας με την Αίγυπτο
- Εκεί πήγαν ο Γ. Γεραπετρίτης και η Παλαιστίνια ομόλογος του
- Ισλανδία: Οι τουρίστες που πήγαιναν γυρεύοντας, vid
- Γάζα: Τι αναφέρει ο Ερυθρός Σταυρός για την επιστροφή των σορών Ισραηλινών ομήρων από