Την επιμέλεια της 10χρονης Μαρκέλλας διεκδικεί ο αδελφός της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αδελφός της Μαρκέλλας μίλησε στην κάμερα του Open και τόνισε ότι όποιος και να είναι «θα πρέπει να πάει και να κριθεί στη Δικαιοσύνη και αν έχει κάνει κάτι τέτοιο να σαπίσει στη φυλακή». Την ίδια ώρα, από τον Εισαγγελέα Ενηλίκων θα ζητήσουν σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου ο Χρήστος Βεράμης – αδελφός της Μαρκέλλας- […]

Ο αδελφός της Μαρκέλλας μίλησε στην κάμερα του Open και τόνισε ότι όποιος και να είναι «θα πρέπει να πάει και να κριθεί στη Δικαιοσύνη και αν έχει κάνει κάτι τέτοιο να σαπίσει στη φυλακή».

Την ίδια ώρα, από τον Εισαγγελέα Ενηλίκων θα ζητήσουν σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου ο Χρήστος Βεράμης – αδελφός της Μαρκέλλας- με τη συνήγορό του, την επιμέλεια του παιδιού από κοινού με την μεγαλύτερη αδελφή του. Tα δύο αδέλφια θεωρούν ότι εφόσον αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα τους, εκείνοι μπορούν – αφού εργάζονται και οι δύο- να αναλάβουν την επιμέλεια και το μεγάλωμα της μικρής.

«Έχει οικογένεια με αρχές από τότε που γεννήθηκε μέχρι τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού καλύτερα από ότι κοντά μας. Έχω κινήσει όποια διαδικασία γίνεται για να τη φέρω είτε κοντά μου είτε κοντά στην αδελφή μου, που είμαστε πρώτου βαθμού συγγενείς. Αν το σπίτι δεν θεωρηθεί εντάξει θα έρθει μαζί μου ή με την αδερφή μου», είπε ο αδερφός της Μαρκέλλας στην κάμερα του Open.

Καθημερινά, πολύωρες καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές δίνουν τόσο ο πατριός της Μαρκέλλας όσο και η μητέρα της, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι δεν μένει μαζί. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ένας ηλικιωμένος άνδρας, ένας 80χρονος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση.

με πληροφορίες από ethnos / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί