Σε ανάρτησή του στο Χ αναφέρει ότι συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ ενημερώθηκε «για το εξαιρετικά σημαντικό έργο της στην παροχή βοήθειας στους πολίτες κατά την πρόσφατη κακοκαιρία».
«Επισκέφθηκα επίσης τον σταθμό απολύμανσης οχημάτων και προσωπικού που λειτουργεί εντός του στρατοπέδου Γεωργούλα, μετά την αποστολή στη Θεσσαλία του Ειδικού Διακλαδικού Λόχου Αντιμετώπισης Πυρηνικής – Βιολογικής – Χημικής Άμυνας (ΕΔΛΟ/ΠΒΧ)» προσθέτει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









