Τηλεδιάσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου με δημάρχους της Αχαΐας

Τηλεδιάσκεψη με δημάρχους της Αχαΐας είχε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου,

με σκοπό, όπως ανακοινώθηκε, την ανάδειξη των προβλημάτων και των ευρύτερων ζητημάτων που απασχολούν τον κάθε δήμο, καθώς και οι πιθανοί τρόποι συνεργασίας, για την από κοινού εξεύρεση και διεκδίκηση λύσεων.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε προς τους δημάρχους ότι «τώρα, όλοι μαζί, επανερχόμενοι σε μια νέα περίοδο όπου μαζί με τις επιπτώσεις του ιού, οι οποίες θα συνεχίσουν να είναι παρούσες και να επιζητούν τη διαχείρισή τους, να συζητήσουμε και για τα προβλήματα και τις παθογένειες που σε πολλές περιπτώσεις μας συνοδεύουν επί πολλά χρόνια».

Παράλληλα, επεσήμανε, ότι «όλα όσα μας αναλογούν και ζητούν τη δική μας μέριμνα, αυτήν τη συγκυρία, απαιτούν τόλμη, βούληση, αποφασιστικότητα, συνεργασία, και συνέργειες».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «πέρα από κάποια λίγα προβλήματα λειτουργίας και διαχείρισης, που γνωρίζω την αξιοσύνη σας, να τα αντιμετωπίσετε ο καθένας μόνος του, όλα τα άλλα, απαιτούν σχέδιο και συμπράξεις».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι, ο δήμος, δεν είναι απλώς κύτταρο δημοκρατίας, αλλά και ανάπτυξης. Επομένως, σε ό,τι προείπα περί συνεργασίας και σχεδίου, καλό θα ήταν να προσθέσουμε και πνεύμα δημιουργίας ενός καλύτερου και το κυριότερο, διαφορετικού μέλλοντος».

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφέρθηκε ιδιαίτερα «στην ανάγκη να τεθούν προτεραιότητες με στόχο την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση λύσεων με τη δυναμική της συνεργασίας και της συνέργειας».

Μάλιστα, όπως τόνισε, «η ανάδειξη ενός σύγχρονου σχεδίου ανάπτυξης, αποτελεί αδήριτη ανάγκη, ώστε η Αχαΐα να αποτελέσει μέρος του αναπτυξιακού χάρτη της χώρας, με σκοπό την πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας».

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί