Τι θα γίνει με τα SMS των κατ’ εξαίρεση μετακινήσεων- Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Η διαδικασία κατάρτισης του ειδικού σχεδίου για τη σταδιακή άρση των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτός από την επαναλειτουργία των καταστημάτων, ο κυβερνητικός σχεδιασμός εξετάζει και το σύστημα των SMS για τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Καθημερινή» το Μαξίμου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, προτείνει τη […]

Η διαδικασία κατάρτισης του ειδικού σχεδίου για τη σταδιακή άρση των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκτός από την επαναλειτουργία των καταστημάτων, ο κυβερνητικός σχεδιασμός εξετάζει και το σύστημα των SMS για τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Καθημερινή» το Μαξίμου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, προτείνει τη σταδιακή κατάργηση του συγκεκριμένου συστήματος για τον γενικό πληθυσμό, με εξαίρεση για τους ηλικιωμένους και όσους πάσχουν από χρόνια νοσήματα.

Η κατάργηση του συστήματος των SMS θα είναι σταδιακή και κατά πάσα πιθανότητα, θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, όμως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση.

Κατά την πρώτη φάση «χαλάρωσης» των μέτρων δεν αποκλείεται να γίνει κάποια αναμόρφωση των κωδικών, ίσως και πρόσθεση καινούριων.

Τα πρώτα μέτρα εξόδου από την καραντίνα, που αφορούν τη λειτουργία συγκεκριμένων καταστημάτων, θα ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε είναι πιθανόν τότε να ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο σύστημα των μετακινήσεων.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί