Τι θα γίνει φέτος με τις διακοπές; Απαντά ο κ. Σύψας

Αποστάσεις ασφαλείας ακόμα και στις παραλίες τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν ο ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων, κ. Νίκος Σύψας. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Σύψας υπογράμμισε ότι θα υπάρχουν κανόνες και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας ακόμη και στις παραλίες, ενώ σε ερώτηση για τον τουρισμό εκτίμησε πως θα μπορούν […]

Αποστάσεις ασφαλείας ακόμα και στις παραλίες τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν ο ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων, κ. Νίκος Σύψας.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Σύψας υπογράμμισε ότι θα υπάρχουν κανόνες και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας ακόμη και στις παραλίες, ενώ σε ερώτηση για τον τουρισμό εκτίμησε πως θα μπορούν να έρθουν τουρίστες αλλά όχι μαζικά.

«Θα πρόκειται για επιλεγμένο τουρισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και ανέφερε πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα εξετάσει σύντομα το θέμα των σχολείων. Προτεραιότητα, όπως είπε, είναι η τρίτη λυκείου αλλά και οι φοιτητές που φέτος αναμένεται να πάρουν το πτυχίο τους.

Όσο για το χρονοδιάγραμμα της άρσης των περιορισμών, ο κ. Σύψας τόνισε πως είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί μέσα στον Μάιο. Είπε πως αυτό θα γίνει με την προϋπόθεση ότι η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει καλά, καθώς εάν υπάρξει πισωγύρισμα η υγειονομική και οικονομική επιβάρυνση θα είναι χειρότερες.

Κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, έχουν δηλώσει πως οι ανακοινώσεις για τη σταδιακή άρση των μέτρων θα γίνουν στις 27 Απριλίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί