σχετικά με τις περιοχές όπου υπάρχει αύξηση του ιικού φορτίου.
Μετά και τα τοπικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο και ερωτώμενη για το εάν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί η ίδια «συνταγή» και σε άλλα μέρη της χώρας, σημείωσε πως η «πανδημία είναι δυναμική κατάσταση που παρακολουθούμε».
Σημείωσε πως τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στη Μύκονο, όπου –όπως είπε– υπήρξε παρέμβαση στη νυχτερινή διασκέδαση, θα πρέπει να λειτουργήσουνε ως «καμπανάκι για όσους δεν τηρούν τα μέτρα».«Είναι το ελάχιστο που ζητάμε» συμπλήρωσε επί του ιδίου ζητήματος.
«Ελπίζω πως θα τηρούνται τα μέτρα και δεν θα χρειαστεί να παρέμβουμε» επεσήμανε, με νόημα.
Να σημειωθεί πως επιβαρυμένοι είναι οι δείκτες σε ακόμη τέσσερα νησιά, την Ίο, την Πάρο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη (Ρέθυμνο και Ηράκλειο).
Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν σκέψεις να επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι στα καταστήματα λιανικής από τον Σεπτέμβριο, ένα σενάριο για το οποίο σας ενημέρωσε χθες το el.gr, σημείωσε πως «είμαστε στον Ιούλιο» και αυτό που έχει σημασία είναι να «σπεύσουμε να εμβολιαστούμε».
«Τα του φθινοπώρου θα τα συζητήσουμε το φθινόπωρο».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid
- Το μήνυμα της Γκίλφοϊλ για την 25η Μαρτίου: Οι Έλληνες άνοιξαν το δρόμο προς την ανεξαρτησία
- Αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Χρόνια πολλά για την Ελληνική Επανάσταση σε έναν υποδειγματικό σύμμαχο»
- ΒΙΝΤΕΟ από την μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές γυναίκες μετά από έκρηξη σε σπίτι
- Οι όροι του Ιράν στις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου
- 25η Μαρτίου: Ουρές για λίγο μπακαλιάρο και γεμάτες ταβέρνες στη Θεσσαλονίκη – vid
- Ιταλία: Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε μπροστά στην είσοδο του σχολείου από 13χρονο μαθητή
- ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
- Η Ρωσία απομακρύνει προσωπικό από πυρηνικό σταθμό στο Ιράν, που έγινε στόχος πλήγματος









