Τι απάντησαν Τσιόδρας-Χαρδαλιάς για το πότε και πώς θα ανοίξουν τα σχολεία

Στην ενημέρωση του υπ. Υγείας ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς ρωτήθηκαν για το χρόνο και τον τρόπο που θα ανοίξουν τα σχολεία. Και οι δυο κράτησαν χαμηλούς τόνους, λέγοντας ότι είναι πρόωρη η σχετική συζήτηση. Ειδικότερα, ο λοιμωξιολόγος κ. Τσιόδρας κλήθηκε να απαντήσει για το αν ισχύουν τα σενάρια και οι ημερομηνίες (μέσα […]

Στην ενημέρωση του υπ. Υγείας ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς ρωτήθηκαν για το χρόνο και τον τρόπο που θα ανοίξουν τα σχολεία.

Και οι δυο κράτησαν χαμηλούς τόνους, λέγοντας ότι είναι πρόωρη η σχετική συζήτηση.

Ειδικότερα, ο λοιμωξιολόγος κ. Τσιόδρας κλήθηκε να απαντήσει για το αν ισχύουν τα σενάρια και οι ημερομηνίες (μέσα Μαΐου) που διακινήθηκαν χθες σε ΜΜΕ αλλά και για το εάν οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία με μάσκες και γάντια.
Ο κ .Τσιόδρας απάντησε δε γνωρίζει τις ημερομηνίες που θα ανοίξουν τα σχολεία, αλλά τόνισε ότι οι νεαρές ηλικίες δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Σημείωσε δε ότι οι αποστάσεις και τα μέτρα προφύλαξης θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να τηρούνται.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι «είναι εξαιρετικά πρόωρη αυτή η συζήτηση» και πως όσα μέτρα κριθούν αναγκαία θα ληφθούν όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί