Τι απαντά ο Δήμαρχος Αθηναίων για τις ατελείωτες ουρές των οχημάτων εξαιτίας του «Μεγάλου περιπάτου»;

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας και η έντονη κριτική που δέχτηκε λόγω των προβλημάτων στην κυκλοφορία που δημιουργήθηκαν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Συζήτηση για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής του Μεγάλου Περίπατου, ιδιαίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της.

«Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Ακούμε την κριτική και αυτά που μας λένε οι πολίτες και η Ομάδα των Επιστημόνων παρακολουθεί την πιλοτική εφαρμογή του έργου, όχι μέρα με τη μέρα, αλλά ώρα με την ώρα».

Πρόσθεσε δε, πως για ένα μεγάλο έργο που συζητείτο για 35 χρόνια και θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές προς όφελος των κατοίκων της πόλης.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, διαβεβαίωσε ότι θα διευθετηθούν άμεσα αρκετά προβλήματα που δημιουργήθηκαν και παράλληλα ενημερώνονται οι οδηγοί για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο.

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί