Θρίλερ στο Αιγάλεω με αρπαγή βρέφους: Τι παρατήρησαν οι δημοτικοί αστυνόμοι και η επ΄αυτοφώρω σύλληψη (vid)

Αρχικά είπαν πως είναι της κολλητής τους φίλης, αλλά δεν είχαν καν το τηλέφωνό της. Εκείνη είπε πως της το πήραν όσο αυτή έκανε μπάνιο.

Στην επ΄αυτοφώρω σύλληψη δύο ανδρών που κρατούσαν ένα βρέφος που δεν ήταν δικό τους, προχώρησε η αστυνομία στον σταθμό του Μετρό στην Αγία Μαρίνα, χάρη στην παρατηρητικότητα δύο δημοτικών αστυνόμων.

Οι δημοτικοί αστυνόμοι παρατήρησαν πως ο ένας κρατούσε το μωρό 8 μηνών στην αγκαλιά του, αλλά το κεφάλι του είχε γύρει και δεν έδινε σημασία, ενώ ο άλλος έκοβε βόλτες νευρικά πάνω-κάτω από τον σταθμό μέχρι το περίπτερο.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και συνελήφθησαν. Αρχικά είπαν πως είναι της κολλητής τους φίλης, αλλά δεν είχαν καν το τηλέφωνό της. Χρειάστηκε να καλέσουν ένα τρίτο πρόσωπο για να τους δώσει τον αριθμό της φίλης τους.

Εκείνη πιστοποίησε ότι τους γνωρίζει, είχαν επισκεφθεί το σπίτι της, αλλά είπε ότι της το άρπαξαν από το σπίτι, όσο εκείνη έκανε μπάνιο.

Ο Δημοτικός αστυνόμος μάλιστα άκουσε τον έναν ύποπτο να λέει στον άλλον: «Στο είπα θα μπλέξουμε».

Στην αστυνομία, αρχικά οι δύο άντρες, κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου, είπαν πως είχαν κανονίσει να πουλήσουν το αγοράκι (για 50.000 ευρώ) και περίμεναν τους αγοραστές. Μόλις άκουσαν αυτό, η υπόθεση πήγε στο Τμήμα Ανηλίκων, καθώς μιλάμε για εμπορία βρεφών.

Τότε, οι δύο άντρες είπαν ότι «όχι, δεν πήγαμε να το πουλήσουμε, σας είπαμε αυτό το ψέμα γιατί φοβηθήκαμε. Μας το έδωσε η μάνα τους να το βγάλουμε βόλτα».

Κλήθηκε φυσικά και η μητέρα με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως και οι τρεις λένε ψέματα.

gazzetta/ unsplash

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί