Όπως είπε «υπήρξε μία ενημέρωση από το προσωπικό ότι επιστρέφουμε στην Αθήνα. Στην αρχή πιστεύαμε ότι δεν είχαμε ακούσει καλά την ανακοίνωση, στη συνέχεια το προσωπικό μας ενημέρωσε ότι όντως θα επιστρέψουμε. Δεν είχαν πει τον λόγο στην αρχή. Είχαν πει πως απλά πρέπει να επιστρέψει το αεροσκάφος στην Αθήνα. Μετά από προσπάθειες δικές μας είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τον εναέριο χώρο της Γαλλίας».
Αν και, όπως είπε, «δεν υπήρξε ιδιαίτερη αναστάτωση, απλά άρχισε να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα καθώς όλοι αναρωτιόμασταν τι συμβαίνει» στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «υπήρξε ανησυχία μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο «επειδή είχαμε μόνιτορ μπορούσαμε να δούμε όλη την πορεία και καταλαβαίναμε πως ακολουθούσε μία τρελή πορεία».
«Κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Φανταστείτε ότι μέχρι και το ίντερνετ που κάποιοι είχαμε πληρώσει για την πτήση, απλά διακόπηκε. Δεν είχαμε ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ στο αεροσκάφος» πρόσθεσε ο ίδιος.
Περιγράφοντας τι συνέβη όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο κ. Σπυριδάκης είπε ότι «ανακοινώθηκε ότι θα γίνει η αποβίβαση των επιβατών, μόνο όσων επιβιβάστηκαν από την Αθήνα, γιατί το αεροπλάνο είχε έρθει από Ντουμπάι στην αρχή. Υπήρχαν αυτοκίνητα της ασφάλειας του αεροδρομίου, υπήρχαν και κάποια της αστυνομίας, αλλά ήταν πολύ ομαλή η μετάβαση μας από το αεροσκάφος στο λεωφορείο. Μας ξαναέγινε έλεγχος στα διαβατήρια και στα προσωπικά μας αντικείμενα και στις αποσκευές».
«Εμείς καθαρή εικόνα του περιστατικού είχαμε όταν προσγειωθήκαμε πλέον, ανοίξαμε τα κινητά μας και μέσω των social media καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται» κατέληξε ο επιβάτης της μιας από τις πτήσεις της Emirates για την οποία σήμανε συναγερμός το απόγευμα της Τετάρτης διευκρινίζοντας ότι αν και αρχικά τους είπαν ότι θα αναχωρήσουν προς νέα Υόρκη σήμερα, Παρασκευή (11/11) στις 8 το βράδυ «αργά το βράδυ χθες (σ.σ. Πέμπτη) ανακοινώθηκε πως θα φύγουμε με αυτή των 17:20».
protothema/pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο εκπαίδευσης σε soft skills από το ΕΕΑ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στις 23/9
- «Don’t Tease Me with a Good Time», το νέο άλμπουμ της μαχήτριας Jessie J
- “Ώπα!”: Έτσι συνεχάρησαν την επικύρωση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ ως πρέσβειρα στην Ελλάδα!
- Ο Τραμπ απειλεί με μαζικό «λουκέτο» τα μεγάλα διεθνιστικά κανάλια στις ΗΠΑ, video
- ΕΒΕΠ: Ζητάει επίσπευση ελέγχων στα κοντέινερ με κινεζικά προϊόντα που έχουν κατασχεθεί στο λιμάνι του Πειραιά
- ΟΗΕ: Νέο βέτο των ΗΠΑ σε σχέδιο ψηφίσματος για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
- Και η Βόρεια Κορέα στην νέα εποχή του πολέμου! Τι δοκιμή έγινε
- Απλοποιείται η διαδικασία ενημέρωσης τιμών στο Παρατηρητήριο Καυσίμων – Δήλωση ανά 30 ημέρες για αμετάβλητες τιμές
- Καναδάς και Μεξικό επιθυμούν εμπορική συμφωνία «πιο δίκαιη και πιο αποτελεσματική» με τις ΗΠΑ
- ΕΟΤ: Δράση για την προβολή της αυθεντικής Θάσου στη γερμανική αγορά
Κύρια Θέματα

















