Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο από τη φωτιά στο σπίτι που μαρτύρησαν η μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη, που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Η μονοκατοικία φλέγεται και τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά της, βρίσκονται παγιδευμένα…

Μαρτυρικός θάνατος για μια νεαρή μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά της, ηλικίας 7 και 11 ετών, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία που ζούσαν στη Θεσσαλονίκη. Με τον πατέρα να λείπει για δουλειές, οι τρεις τους ήταν μόνοι στο σπίτι, ανήμποροι να ξεφύγουν. Η οροφή που έπεσε τους καταπλάκωσε και όπως διαπίστωσαν οι Πυροσβέστες που μπήκαν μέσα, τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά, είχαν απανθρακωθεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, βλέπουμε τις εφιαλτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν τη νύχτα, όταν η μονοκατοικία άρχισε να καίγεται. Φαίνεται η οροφή που έχει καταρρεύσει και ολόκληρο το σπίτι να καίγεται. Κάτοικοι της περιοχής, ειδοποίησαν έγκαιρα την Πυροσβεστική αλλά δυστυχώς τα τρία άτομα είχαν ξεψυχήσει. Κανείς και τίποτα εκείνες τις στιγμές δεν μπορούσε να τους βοηθήσει.

Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από θερμαντικό σώμα στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και του υπνοδωματίου και η άτυχη μητέρα με τα παιδιά εγκλωβίστηκαν από τα πρώτα λεπτά. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: «οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητερα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

(newsit – φωτο:pexels)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί