Θεσσαλονίκη – Τρεις οβίδες του Β’Π.Π. βρέθηκαν σε εργοτάξιο! – vid

Συναγερμός σήμανε για τρίτη φορά στο εργοτάξιο που βρίσκεται στην οδό Λέοντος Σοφού στη Θεσσαλονίκη,

καθώς εντοπίστηκε και τρίτη οξειδωμένη οβίδα, κατά τη διάρκεια των χωματουργικών εργασιών.

Ο ιδιοκτήτης και χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων Άγγελος Φρατζίδης, που εντόπισε τις τρεις οβίδες, ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «είναι μια οξειδωμένη οβίδα 33εκ, του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως φαίνεται είναι ενεργή, όπως και οι δυο προηγούμενες που εντοπίσαμε σχεδόν στο ίδιο σημείο, γι’ αυτό και ειδοποιήσαμε αμέσως τις αρχές».


Συναγερμός σήμανε για τρίτη φορά στο εργοτάξιο που βρίσκεται στην οδό Λέοντος Σοφού στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε και τρίτη οξειδωμένη οβίδα, κατά τη διάρκεια των χωματουργικών εργασιών.

Ο ιδιοκτήτης και χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων Άγγελος Φρατζίδης, που εντόπισε τις τρεις οβίδες, ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «είναι μια οξειδωμένη οβίδα 33εκ, του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως φαίνεται είναι ενεργή, όπως και οι δυο προηγούμενες που εντοπίσαμε σχεδόν στο ίδιο σημείο, γι’ αυτό και ειδοποιήσαμε αμέσως τις αρχές».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι πολύ προσεκτικός «διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρούμε και άλλες στο συγκεκριμένο σημείο».

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ αναμένονται πυροτεχνουργοί του στρατού, προκειμένου να μεταφέρουν την οβίδα στο πεδίο βολής για εξουδετέρωση, διαδικασία που ακολουθήθηκε και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις.

(grtimes – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί