Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε 18χρονος από πτώση δέντρου

Ένας 18χρονος τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω του τμήμα δέντρου, σε γήπεδο, στη Σουρωτή της Θεσσαλονίκης. Το συμβάν συνέβη κατά της μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας (1/5).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες- τμήμα του δέντρου έπεσε και τραυμάτισε τον 18χρονο στην αριστερή πλευρά του κορμού του, χωρίς ευτυχώς να τον πλακώσει και χωρίς να χρειαστεί επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς δεν υπήρξε εγκλωβισμός.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στον 18χρονο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του 18χρονου, η οποία ωστόσο εκτιμάται ότι δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο γήπεδο της περιοχής, δεν διεξαγόταν κάποιος ποδοσφαιρικός αγώνας την ώρα του ατυχήματος και ο 18χρονος βρέθηκε εκεί, λόγω της σημερινής αργίας της Πρωτομαγιάς.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργείται από την ΕΛ.ΑΣ.

(με πληροφορίες από grtimes. gr / photo: pixbay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί