Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΟΜ, οι 32 Ουκρανοί συμμετέχοντες στο τριήμερο σεμινάριο, επωφελήθηκαν από τις γνώσεις έμπειρων νομικών και συμβούλων επιχειρήσεων της “ΕΥ Ελλάδας”, οι οποίοι τους ενημέρωσαν σχετικά με το επιχειρηματικό τοπίο στην Ελλάδα, τις ευκαιρίες και προκλήσεις της ελληνικής αγοράς εργασίας και παρείχαν καθοδήγηση σχετικά με το πώς να αναπτύξουν τις δικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Το σεμινάριο έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος HELIOS του ΔΟΜ, που χρηματοδοτείται με εθνικούς πόρους και προωθεί την ένταξη στην ελληνική κοινωνία των δικαιούχων διεθνούς και προσωρινής προστασίας.
Οι συμμετέχοντες εργάστηκαν πάνω στη δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου, συζήτησαν για τα χαρακτηριστικά του επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα, και ενημερώθηκαν για το βασικό νομικό και φορολογικό πλαίσιο που διέπει τα είδη των επιχειρήσεων στη χώρα.
Η προσπάθεια έχει στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών και ψηφιακών δεξιοτήτων για την ομαλή ένταξη των Ουκρανών πολιτών στην ελληνική αγορά εργασίας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε 1 δις για να μπούμε στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ – Vid
- Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
- Hellenic Train: Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα Αθήνα-Δεκέλεια-Αθήνα
- Πυροσβεστική: 603 κλήσεις για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου λόγω της κακοκαιρίας
- Χρυσά Βατόμουρα: Από τη “Χιονάτη” στον “Πόλεμο των Κόσμων” – Δείτε τις «χειρότερες» ταινίες της χρονιάς
- Στο έλεος του Τραμπ οι Ευρωπαίοι και το ΝΑΤΟ – Καταιγιστικές γεωπολιτικές εξελίξεις
- Απίστευτες εικόνες από Άνω Γλυφάδα: Χείμαρροι οι δρόμοι παρασύρουν ΙΧ – Δείτε βίντεο
- Πλημμύρισε ο ηλεκτρικός: Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι σταθμοί Μοσχάτο και Καλλιθέα
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι στην Ινδονησία με σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκαν οι αρχαιότερες βραχογραφίες στον κόσμο
- Γροιλανδία: Η διαβεβαίωση Τραμπ ότι δεν σκοπεύει να καταφύγει στη χρήση βίας είναι θετική, σύμφωνα με τον Δανό ΥΠΕΞ
Κύρια Θέματα









