Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου και αφού ορίστηκε δικάσιμος για τον προσεχή Σεπτέμβριο αφέθηκε ελεύθερος. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη η 41 ετών μητέρα του, που παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου (αναβλήθηκε η δίκη και ήρθη η κράτησή της).
Το περιστατικό συνέβη, χθες το απόγευμα, στο προαύλιο σχολείου στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου το 13χρονο θύμα έπαιζε με την παρέα του. Ο παθών άρχισε να κλαίει και να φωνάζει, ενώ οι φίλοι του τον ηρέμησαν και τον οδήγησαν στο σπίτι του, όπου ενημερώθηκαν οι γονείς του.
Μαρτυρίες ανέφεραν ότι προηγουμένως δύο αγόρια τοποθέτησαν τον 13χρονο με την πλάτη στον τοίχο, και ένας απ’ αυτούς του πετούσε μία μπάλα του μπάσκετ στο κεφάλι του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















