Θεσσαλονίκη: Περιπετειώδης καταδίωξη διακινητή – Το όχημα μπήκε στην αυλή καταστήματος

Στην αυλή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφού προσέκρουσε πρώτα σε προστατευτικό τοιχίο, σταμάτησε η «τρελή κούρσα» που ακολούθησε 27χρονος διακινητής, μεταφέροντας με κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο επτά παράτυπους μετανάστες, δύο εκ των οποίων στο πορτ - μπαγκάζ.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στον οικισμό Απολλωνία, του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Το εμφανώς υπερφορτωμένο όχημα έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και σε σήμα τους να σταματήσει, ο 27χρονος Σύρος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του και να ακινητοποιηθεί, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν συνολικά επτά πρόσφυγες από τη Συρία, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί