Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται από νωρίς στο “σκοτάδι” λόγω προβλημάτων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης που προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι με πτώσεις δένδρων και αντικειμένων.
Προβλήματα ηλεκτροδότησης εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας “Bora” παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως στα Πεύκα και τη Θέρμη.
Την ίδια ώρα, οι ισχυρές ριπές ανέμου συνεχίζουν να σαρώνουν τη Θεσσαλονίκη, ξεπερνώντας ακόμη και τα 90 χλμ./ώρα.
Κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεχίζουν τις κοπές δένδρων από δρόμους στο σύνολο του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί από νωρίς εκατοντάδες κλήσεις σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.
Νωρίτερα, στη Χαλκιδική, μία ηλικιωμένη εγκλωβίστηκε με τα τρία εγγόνια της σε ρέμα τον οποίο επιχείρησε να διασχίσει με το αυτοκίνητο. Με την επέμβαση διερχόμενου οδηγού απεγκλωβίστηκαν και τα τέσσερα άτομα. Είχε προηγηθεί ανάλογο περιστατικό το πρωί στον ίδιο νομό.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, ενώ σταδιακή υποχώρηση αναμένεται από τη Δευτέρα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποζημιώσεις και σύνταξη 1.700 ευρώ ανακοινώθηκαν για τους πληγέντες σε Μάνδρα και Μάτι
- Δένδιας: Τι είπε σε σχέση με τα Εξοπλιστικά προγράμματα
- Προχωρούν οι Ρώσοι στο μέτωπο – Τι έγινε γνωστό και για ποιά περιοχή
- Βαλτικό κράτος κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας… μπαλονιών!
- Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τις σχολάζουσες κληρονομιές και τα μέτρα στους πληγέντες σε Μάτι και Μάνδρα
- Μονακό: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας – Η λαμπερή Σαρλίν και το… τσιουάουα
- Οι «κλιματικοί βάνδαλοι» ξαναχτύπησαν, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης στα αγροτικά μπλόκα
- O ρόλος – έκπληξη του Τζιμ Καβίεζελ σε βιογραφική ταινία
- Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με 61,29%
Κύρια Θέματα









