με αφορμή τη διεξαγωγή του διεθνούς μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος», και κινήθηκε με το αυτοκίνητό της προς τα πάνω του, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.
Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον υπαλλήλου κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, όπως επίσης για απείθεια, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό, όπως κατήγγειλε ο 44χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνέβη στις 9.30 το πρωί, χθες, στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Κωλέττη. Στο σημείο αυτό, ο καταγγέλλων -με βαθμό αρχιφύλακα- ρύθμιζε την κυκλοφορία σε τροχιά αντίθετη από τη διεξαγωγή του μαραθώνιου.
Η 37χρονη, σύμφωνα με τη δικογραφία, αρνήθηκε να υπακούσει στις υποδείξεις του αστυνομικού, στρέφοντας τη φορά του Ι.Χ. αυτοκινήτου της προς τα πάνω του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο αριστερό πόδι, προκαλώντας του τραυματισμό.
Όπως κατήγγειλε, δε, ο 44χρονος αρχιφύλακας, εάν δεν έκανε ελιγμό αποφυγής, η βλάβη που θα του προκαλούσε θα ήταν μεγαλύτερη. Ο ίδιος απευθύνθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















