Στον εμπρησμό σπιτιού κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρι στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου – μία 53χρονη και ο 47χρονος σύντροφός της – συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου θα κληθούν να λύσουν αύριο τις διαφορές τους, καθώς οι δικαστές ανέβαλαν την υπόθεση διατηρώντας παράλληλα την κράτησή τους.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του 47χρονου. Η γυναίκα κατηγορείται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στον σύντροφό της, κρατώντας ένα ψαλίδι και ένα σπασμένο γυαλί και εκείνος αντέδρασε χτυπώντας την. Ακολούθως, κατά τη δικογραφία, η γυναίκα έβαλε φωτιά σε μία στοίβα από ρούχα με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές φθορές στο σπίτι.
Ο καβγάς τους συνεχίστηκε και μέσα στη δικαστική αίθουσα με τον 47χρονο να εκτοξεύει απειλές εναντίον της συγκατηγορούμενής του. «Άστεγη είναι, εγώ την πήρα σπίτι. Δεν έχω πού να κοιμηθώ, δεν έχω ρούχα, μου έκαψε το σπίτι. Πήρε ένα γυαλί και πήγε να με μαχαιρώσει» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο, με την 53χρονη να απαντάει πως «λέει ψέματα».
Η εισαγγελέας απήγγειλε δίωξη σε βάρος της γυναίκας για εμπρησμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία, ενώ ο άντρας διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















