Θεσσαλονίκη: Μήνυμα δημοτικής αστυνομίας προς οδηγούς που παρκάρουν ανεξέλεγκτα εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες κορωνοϊού

Το μήνυμα πως «ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν καταργήθηκε, παραμένει σε ισχύ» στέλνει η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης προς τους παραβάτες οδηγούς, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες του κορονοϊού και τη μειωμένη κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης παρκάρουν ανεξέλεγκτα σε διάφορα σημεία της πόλης. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τη δημοτική […]

Το μήνυμα πως «ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν καταργήθηκε, παραμένει σε ισχύ» στέλνει η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης προς τους παραβάτες οδηγούς,

οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες του κορονοϊού και τη μειωμένη κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης παρκάρουν ανεξέλεγκτα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής, οι έλεγχοι στους δρόμους συνεχίζονται κανονικά, ενώ κόβονται κλήσεις και αφαιρούνται πινακίδες από τα Ι.Χ. αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα σε ράμπες, σε θέσεις ΑμεΑ, σε πεζοδρόμια, σε διαβάσεις πεζών αλλά και στα σημεία που έχουν υποδειχθεί από τον ΟΑΣΘ και εμποδίζουν την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς είμαστε αμείλικτοί. Πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και να μην παρκάρουμε ούτε στιγμή σε θέσεις που δημιουργούμε προβλήματα σε εμποδιζόμενα άτομα», συμπλήρωσε ο κ. Δαγκλής απευθυνόμενος, όπως είπε, σε «μια ισχνή μειοψηφία της πόλης».

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί