Θεσσαλονίκη: Λαγωνικό της αστυνομίας εντόπισε ναρκωτικά σε σπίτι 49χρονου στο Κορδελιό

Εις βάρος του άντρα εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών

Σαρανταεννιάχρονος φυγόποινος συνελήφθη στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν σε έρευνα στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης.

Όπως προέκυψε, εις βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Κατά την ίδια έρευνα, εντοπίστηκαν στο συγκεκριμένο σπίτι μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 305 ευρώ.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί