Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία ο 76χρονος που κατηγορείται ότι το πρωί της Τρίτης έβαλε φωτιά στο σπίτι της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του, την οποία φέρεται να απείλησε και να χτύπησε ένα 24ωρο νωρίτερα.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, σε περιοχή της Φθιώτιδας, όπου διέφυγε παίρνοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο που κατέχει νόμιμα.
Η εισαγγελέας πρωτοδικών τού απήγγειλε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας (με φωτιά), ενώ η δίκη στο αυτόφωρο αναβλήθηκε για αύριο και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 76χρονος έβαλε φωτιά με εύφλεκτο υγρό στο σπίτι, που βρίσκεται στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Η γυναίκα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στo σπίτι.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πέρασαν χρόνια αλλά το παραδέχθηκαν! Πρώτο πρόβλημα το μεταναστευτικό στη Βρετανία
- Ταυτόχρονες κρίσεις στον πλανήτη! Θα φτάσουν τα πράγματα στο «αμήν» παγκοσμίως;
- Χαμός στις ΗΠΑ! Πυροβόλησαν και σκότωσαν δεξιό σύμμαχο του Τραμπ σε εκδήλωση – Σκληρά ΒΙΝΤΕΟ
- Ιστορική επανένωση της βασιλικής οικογένειας: Χάρι και Κάρολος συναντιούνται μετά από 18 μήνες
- Δικαστήριο και εξελιγμένο σύστημα ύδρευσης ανακαλύφθηκαν σε αρχαία ελληνική πόλη της Σικελίας, vid
- Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Αναβολή για την Πέμπτη της έκτακτης συνεδρίασης για το Μεσανατολικό
- Πειραιάς: Ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για τη σύγκρουση τραμ με λεωφορείο – Ένοιωσε αδιαθεσία ο οδηγός
- Bill Gates: Πρώτη φορά εκτός 10άδας με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής – Στην κορυφή ο Μασκ
- Δεν θέλουν την Ρωσία του Πούτιν! Μετά τους διεθνιστές της Ευρώπης, ο ΟΗΕ έβαλε το «κερασάκι»
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στις Συκιές- Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 18χρονος
Κύρια Θέματα

















