διαθέτει από σήμερα έως και αύριο Πέμπτη, 18 Αυγούστου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ο δήμος Θεσσαλονίκης με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων των πολιτών.
Οι χώροι που είναι προσβάσιμοι και διαθέσιμοι για τους δημότες είναι: 4ο παράρτημα Κ.Α.Π.Η (Γρ. Λαμπράκη 42, ισόγειο, τηλ. 2310212002, 2310245242), 5ο παράρτημα Κ.Α.Π.Η. (Αλεξανδρείας 27. τηλ. 2310-820110 ) και το φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου Α΄1.
Οι παραπάνω χώροι λειτουργούν παράλληλα με τις ήδη υφιστάμενες δομές που παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και οι οποίες είναι: Υπνωτήριο Αστέγων (Ανδρέου Γεωργίου 13 τηλ. 2310528811) από τις 17:00 και Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (Μοναστηρίου 62 τηλ. 2310527938) από τις 9:00 έως τις 17:00.
(ΦΩΤΟ:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιός πόλεμος; Δείτε εικόνες από χειμερινά θέρετρα της Ουκρανίας, vid
- Αμερικανικές δυνάμεις κατέλαβαν ρωσικό πετρελαιοφόρο στον Ατλαντικό! ΦΩΤΟ
- Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραδίδει την έδρα του ο Φαραντούρης, vid
- «Αρχαίας Τενέα» Κορινθίας – Νέα ευρήματα για το κτίριο που συνδέεται με μυστηριακές τελετές ίασης
- Στάρμερ: Τυχόν αποστολή στρατού στην Ουκρανία πρέπει να περάσει από τη βρετανική Βουλή
- Ο «Μεγάλος Αδερφός» στα ελληνικά χωράφια! Δείτε τι φέρνουν με αφορμή τα αγροτικά μπλόκα
- Ο πάπας Λέων ΙΔ’ συγκαλεί στο Βατικανό τους καρδιναλίους όλου του κόσμου
- Θεοδωρικάκος: Με νομοθετική πρωτοβουλία ενισχύουμε την λειτουργία των λαϊκών αγορών προς όφελος των καταναλωτών
- Πρόταση Επιμελητηρίου Ηρακλείου για Ταμείο Μικροδανείων Ανάκαμψης για το Αρκαλοχώρι
- Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους αγρότες









