Σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης που παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από καταγγελία μαθήτριάς του για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια μαθήματος.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον 55χρονο εκπαιδευτή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κάνοντας δεκτή την προηγούμενη εισαγγελική πρόταση.
Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο η 25χρονη καταγγέλλουσα, η οποία περιέγραψε όσα βίωσε, ενώ έκανε λόγο για αγγίγματα που ένιωσε σε σημεία του σώματός της. «Πάγωσα, τρόμαξα, φοβήθηκα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Από την πλευρά του ο 55χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά την πράξη. «Όταν έμαθα για την καταγγελία έπεσα από τα σύννεφα. Εξεπλάγην, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα», απολογήθηκε.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έκθεση-«κόλαφος» για τα μέτρα ασφαλείας στο Λούβρο
- Χαμός στη Βρετανία: «Κρατούμενοι αφήνονται κατά λάθος ελεύθεροι από τις βρετανικές φυλακές κάθε εβδομάδα»
- Κυρανάκης: Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τρένο που μπήκε σε αντίθετη γραμμή
- O μεγαλύτερος κίνδυνος με την AI σύμφωνα με τον Μασκ: «Αν γίνει αυτό, τελειώσαμε», video
- Νέα μαχητικά Su-34 παραδόθηκαν στις ρωσικές Ε.Δ., vid
- Υδρογονάνθρακες: Για «ιστορική στιγμή» στο Ιόνιο μιλά ο Κ. Μητσοτάκης
- Ρωσικά drones συνεχίζουν να εξολοθρεύουν ό,τι κινείται στο ουκρανικό μέτωπο, vid
- Νεκρός άνδρας στη θάλασσα της Γαύδου κινητοποίησε τις αρχές
- Ποιό είναι το πρόβλημα με την Δύση σε σχέση με την Ρωσία; Τι ειπώθηκε
- Έχει και συνέχεια με τα ρωσικά όπλα! Δεν θέλουν να ξέρουν τι τους περιμένει στο μέλλον









