Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 27χρονη που οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.
Η 27χρονη, η οποία δεν παρέστη στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κρίθηκε ένοχη για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του ΚΟΚ (οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ), με την αναγνώριση των ελαφρυντικών της ειλικρινούς μεταμέλειας και ότι επιδίωξε να μειώσει τις συνέπειες της πράξης.
Το τροχαίο συνέβη τον περασμένο Μάρτιο (νυχτερινές ώρες στις 23/3) στην οδό Δελφών, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Το όχημα που οδηγούσε χτύπησε με δίκυκλο και εν συνεχεία προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Από το αλκοτέστ που ακολούθησε (με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα) προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, καθώς οι δύο μετρήσεις έδειξαν 1,16 mg/lt και 0,70 mg/lt, αντίστοιχα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αντώνης Σαμαράς για αγρότες: «Η κυβέρνηση οφείλει να καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι όλα επικοινωνία»
- Κιλκίς: Χειροπέδες σε 25χρονο Αφγανό για ληστεία, εκβίαση και αρπαγή
- ΣΥΡΙΖΑ: «Κάθε βδομάδα ο κ. Μητσοτάκης όλο και πιο μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών»
- Γαλλία: Ισχνή ανάπτυξη για το 2025 προβλέπει η τοπική κυβέρνηση
- Αμερικανός tiktoker δείχνει πώς η Κίνα παγιδεύει αυτοκίνητα αν δεν πληρώσετε! vid
- «Νυχτερινός Ποιμήν»: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα – Δύο συλλήψεις
- Ιωάννινα: Κλειστός από αγρότες, ο κόμβος του αεροδρομίου
- Μαλί: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα
- «Πότε θα μιλάμε για γενοκτονία»; «Καμπανάκι» για όσα συμβαίνουν στην πολυπολιτισμική Ευρώπη
- Β. Κικίλιας: «Οι ροές είναι στο σύνολό τους 25% μειωμένες σε σχέση με πέρυσι»









