Θεσσαλονίκη – Έξωση: Με την «βοήθεια» των ΜΑΤ έσπασαν την πόρτα και τους πέταξαν έξω, vid

Δύο φορές η γειτονιά κατάφερε να αποτρέψει την έξωση, ωστόσο σήμερα, η αστυνομία έβγαλε έξω από το σπίτι την οικογένεια

Στην έξωση της οικογένειας από το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό από fund, προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, παρά τις δύο προηγούμενες απόπειρες κατά τις οποίες η γειτονιά της Καλαμαριάς τους υπερασπίστηκε.

«Δεν γίνεται χωρίς να τελειώσουν τα δικαστήρια να μας βγάζουν έξω. Και επειδή έχουμε δίκαιο θα δικαιωθούμε. Εμείς θα ξανάρθουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν μας πτοεί τίποτα, Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» τόνισε ο πολίτης ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του πετάχτηκαν έξω από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό δάνειο που λάβει εκείνος και η σύζυγος, ήταν γύρω στις 60.000 ευρώ και ενώ αρχικά αποπληρωνόταν κανονικά, όταν μειώθηκαν τα εισοδήματά τους δραστικά, σταμάτησαν να πληρώνουν και το οφειλόμενο ποσό εκτοξεύτηκε στις 180.000 ευρώ.

«Σπάσαν την πόρτα με τη βοήθεια της αστυνομίας και μας βγάλαν τα πράγματα έξω, χωρίς να περιμένουν την απόφαση από το δικαστήριο για την ακύρωση του πλειστηριασμού» η οποία θα εκδοθεί περίπου σε έναν μήνα, τόνισε και πρόσθεσε:

«Η αναλγησία τους φάνηκε όταν ήρθαν την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχαμε τους νεκρούς στα Τέμπη, πάλι με τη συνδρομή της αστυνομίας, μέρα πένθους και ξαναπαραβίασαν την πόρτα. Ο αγώνας συνεχίζεται».

photo intime

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί