Είχε προηγηθεί μήνυμα το οποίο δέχθηκε ο 36χρονος επιχειρηματίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στη συνέχεια του οποίου ήρθε σε επικοινωνία μαζί του ο 45χρονος, ζητώντας αρχικώς 1.000 ευρώ ως προκαταβολή για την μη πραγματοποίηση του υποτιθέμενου ελέγχου και άλλα 1.000 ευρώ για τη διαγραφή του καταστήματος από τη λίστα των υπό έλεγχο μαγαζιών.
Ο 36χρονος, ιδιοκτήτης κεντρικού καφέ της πόλης, απευθύνθηκε στην Αστυνομία και οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του 45χρονου, την ώρα που παραλάμβανε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το συμφωνηθέν ποσό. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση, εμπορία επιρροής – μεσάζοντες και απάτη, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έγινε ρουτίνα! Τρομακτικές ομοιότητες των πολέμων σε Ουκρανία και Ιράν
- Ροζαλία Λομπάρντο: Πώς ένα δίχρονο κοριτσάκι έγινε η “Ωραία Κοιμωμένη της Σικελίας”
- Πάνω από 1000 θετικές εμπειρίες γονέων για εκπαιδευτικούς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
- Σοκ στην Ινδονησία: Νεκρό 13χρονο αγόρι που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του – Κροκόδειλος το έσυρε στο ποτάμι, vid
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ









