«Στα πράσα» πιάστηκαν δύο άτομα που πήγαν να διαρρήξουν διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά συνελήφθησαν. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν τους δράστες κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, εντοπίζοντας έναν εξ’ αυτών να κρύβεται στο κλιμακοστάσιο της οικοδομής.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, 36 και 30 ετών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι επιχείρησαν να εισέλθουν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, έγιναν όμως αντιληπτοί και προσπάθησαν να διαφύγουν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο και κλειδιά που χρησιμοποιούσαν προκειμένου να ξεκλειδώνουν εξώπορτες.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δ. Κουτσούμπας για ΕΛΤΑ: Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα
- Νίκος Ανδρουλάκης:«Στις κάλπες ξεβολεύουμε την διαφθορά, την ατιμωρησία και την αλαζονεία της Ν.Δ.»
- Επίθεση Ομπάμα κατά Τραμπ: Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά ζοφερό σημείο
- Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για της συνθήκες του μακελειού με 2 νεκρούς και τέσσερις τραυματίες στα Βορίζια
- Κ. Τσουκαλάς: «Οι αγρότες δεν έχουν πια να περιμένουν τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη
- «Ο φιλικός σας γείτονας Γιάννης»: Τί είπε ο Αντετοκούνμπο για το μαυρισμένο μάτι!(vid)
- Κίνηση απελπισίας του Ουκρανονάτο με αμερικανικά ελικόπτερα! Τους καθάρισαν ρωσικά drones – Video
- Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια-Έγιναν δύο συλλήψεις
- Ξεπερνάει τα 300 εκατ. ευρώ το κέρδος σε ετήσια βάση από τη λειτουργία του Gov.gr
- Στις κάλπες 30 Νοεμβρίου 2025 οι 24.694 δικηγόροι της Αθήνας για νέο πρόεδρο και ΔΣ









