Θεσσαλονίκη: Δύο αδερφές κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο για ένα σκύλο – Σε πλειστηριασμό το σπίτι τους

Οι δύο αδερφές που μεγαλώνουν ένα ανήλικο παιδί, καλούνται να βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο που δέχτηκαν. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει ο πλειστηριασμός του σπιτιού τους

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για δύο αδελφές στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο λόγω του ότι είχαν ένα σκυλάκι. Οι δύο αδελφές που μεγαλώνουν και ένα ανήλικο παιδί, χάνουν σήμερα το σπίτι τους γιατί το 2019 φιλοξένησαν στο σπίτι τους ένα σκυλάκι, το οποίο γάβγιζε και ενόχλησε ένα γείτονα.

Για την υπόθεση έγινε αγωγή και δικαστήριο ερήμην τους, καλεί με την απόφαση τις δύο γυναίκες να καταβάλουν 7.000 ευρώ άμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση το σπίτι τους θα έβγαινε σε πλειστηριασμό. Τότε και με τη βοήθεια του κόσμου, οι δύο γυναίκες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 5.500 ευρώ, με στόχο να γίνει διακανονισμός και η υπόθεση να λάβει τέλος.

Τελικά ο πλειστηριασμός «πάγωσε», ωστόσο στο μεσοδιάστημα μία εκ των αδελφών, η κ. Ελπινίκη αρρώστησε και έκτοτε παλεύει με τον καρκίνο. Φέτος, παραμονές Χριστουγέννων, οι δύο αδελφές έλαβαν χαρτί για το υπόλοιπο ποσό, το οποίο έφτασε στα 3.800 ευρώ και ενεργοποιήθηκε εκ νέου ο πλειστηριασμός.

Αποτέλεσμα αυτού, οι δύο γυναίκες και το ανήλικο παιδί που μεγαλώνουν να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο, αν μέχρι τις 19/01 δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσό. «Το 2019 είχε πάρει ένα ζωάκι η ανιψιά μου για να παίξουν τα παιδιά της. Το σκυλάκι μεγάλωσε πολύ σε δύο μήνες, γάβγιζε έντονα. Το πήραμε μέσα στο σπίτι, αλλά ενοχλήθηκε ο γείτονάς μας, μας έφερε την αστυνομία.

Μετά από 6 μήνες το δώσαμε σε ένα καταφύγιο το σκυλάκι, μετά και τα δικαστήρια που έγιναν. Η ανιψιά μου έφυγε με τα δύο παιδιά της, και το μεγάλο που είναι 13 ετών έμεινε μαζί μας», είπε η κ. Ελπινίκη μιλώντας στο Mega. Σημειώνεται ότι στα 5.500 ευρώ που είχαν μαζευτεί είχε συμβάλει και η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ιδιώτες και τοπικοί φορείς.

(megatv)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί