Θεσσαλονίκη: 50χρονος πέταξε κάδο απορριμμάτων στο κεφάλι της πεθεράς του μετά από τσακωμό με τη σύζυγό του

Κατηγορείται για απλές σωματικές βλάβες


Στο κεφάλι της πεθεράς του πέταξε έναν κάδο απορριμμάτων ο γαμπρός μιας ηλικιωμένης γυναίκας, μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο 50χρονος θα δικαστεί με κατηγορίες για απλές σωματικές βλάβες, καθώς από το χτύπημα η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο, όταν το ζευγάρι επέστρεψε από ψώνια που έκανε στο σούπερ μάρκετ και η ένταση άρχισε, όταν ο άνδρας εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις συχνές επισκέψεις της πεθεράς του στο σπίτι. Φέρεται να παραπονέθηκε μάλιστα, για το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει ησυχία για να ξεκουραστεί, ούτε την ημέρα που έχει άδεια από την εργασία του.

Ενοχλήθηκε
Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου, η σύζυγος του 50χρονου είπε πως αρχικά η ίδια είχε πετάξει τον πλαστικό κάδο απορριμμάτων από την κουζίνα στο μπαλκόνι, καθώς ενοχλήθηκε που ο σύζυγός της την έσπρωξε και έπεσε στο κρεβάτι.

«Μετά εκείνος βγήκε στην βεράντα, πήρε τον κάδο και τον πέταξε προς το μέρος μου. Η μαμά μπήκε μπροστά και τον έφαγε κατά λάθος στο κεφάλι», είπε η γυναίκα. «Του έκανα μήνυση για να φοβηθεί, όχι για να τιμωρηθεί. Δεν θέλω να διαλυθεί το σπίτι μας», είπε χαρακτηριστικά στις αρχές.

parapolitika/ pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί