Πρωταγωνιστής του επεισοδίου, το οποίο εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην οδό Ίωνος Δραγούμη, ήταν ένας 47χρονος.
Η Τροχαία δέχθηκε κλήση για όχημα που παρεμποδίζει τη λειτουργία των κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων. Όταν κατέφτασε στο σημείο γερανοφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό την άρση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και την απελευθέρωση της κίνησης, «ο 47χρονος αρνήθηκε τόσο την άρση του οχήματός του όσο και τη γνωστοποίηση των στοιχείων του μετά από νόμιμη πρόσκληση των αστυνομικών που συνέδραμαν στο σημείο», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 47χρονος απωθούσε τους αστυνομικούς προκειμένου να αποτρέψει τη σύλληψή του.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι θρησκευτική μειονότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει»
- «Κρύος ιδρώτας» στη Βρετανία με ρωσικά υποβρύχια: «Δεν θα πάρουμε τα μάτια μας από τον Πούτιν»
- Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα επέλεξαν να πουν «όχι» στη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Σοκ σε επίδειξη με φλόγες στην Κίνα: Χορεύτρια παραλίγο να καεί ζωντανή – BINTEO
- Άκης Σκέρτσος: Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα στον διεθνή δείκτη δημοκρατίας του περιοδικού Economist
- Υποκλοπές μέσω του Predator: Στις 11/12 η δευτεροβάθμια δίκη των τεσσάρων επιχειρηματιών
- e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών προσμέτρησης χρόνου απασχόλησης μετά τη συνταξιοδότηση, σε πάνω από 1.000 συνταξιούχους
- Όπως με τον COVID; Πρόταση της Μελόνι στην ΕΕ για να αντιμετωπιστεί η παρούσα κρίση
- Λίρα με το όνομα King Charles πουλήθηκε… 56 φορές πιο ακριβά λόγω «σπανιότατου» σφάλματος
- Οι 3 πανέμορφες γάτες που έχουν γίνει φαινόμενο! Χαμός όπου εμφανίζονται, vid









