Θερινό σχολείο επιχειρηματικότητας από το ΠΑΜΑΚ κατά την περίοδο των πασχαλινών διακοπών

Θερινό σχολείο νεανικής επιχειρηματικότητας για νέους και νέες από 14 έως 18 ετών διοργανώνει κατά την περίοδο του Πάσχα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο πλαίσιο του 4ου e-ThesSummerSchool.

Το 4ο πρόγραμμα της σειράς αυτής φέρνει σε επαφή την τριτοβάθμια με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ μαθητές και μαθήτριες θα μάθουν, μέσα από μια ευχάριστη διαδικτυακή διαδικασία με παιχνίδια και εκπλήξεις, να αναγνωρίζουν επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 4 ως τις 8 Μαΐου, οι ενδιαφερόμενοι θα το παρακολουθήσουν για είκοσι ώρες συνολικά, ενώ καλεσμένος θα είναι ο επιτυχημένος στον χώρο της εστίασης Γιάννης Χρηστίδης, ο οποίος θα μιλήσει στα παιδιά για το εγχείρημα Jerry’s Food Truck. Ο καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος, Γιάννης Νικολαΐδης, επισημαίνει ότι καθώς τα παιδιά θα βρίσκονται στην περίοδο των πασχαλινών διακοπών, και έχουν παρακολουθήσει πολλές ώρες εξ αποστάσεως μαθημάτων, το σχολείο επιχειρηματικότητας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην θυμίζει σε τίποτε τα τυπικά μαθήματά τους.

Το 4ο e-ThesSummerSchool είναι το δεύτερο από μια σειρά προγραμμάτων που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2020 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο 2021.

photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί