Με την τελευταία αποχώρηση από τις τάξεις της Κουμουνδούρου να αφορά τον Ευρωβουλευτή, Στέλιο Κούλογλου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιάζει με «καζάνι που βράζει», καθώς οι μισοί φαίνεται να μην αποδέχονται ως πρόεδρό τους!
Τη δυσαρέσκειά του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για την κακή πορεία του κόμματος εξέφρασε ο Νίκος Φίλης:
«Η προσδοκία που είχε ο κόσμος από μια νέα ηγεσία να ανακόψει τη φθορά δεν επιβεβαιώθηκε, όπως σε άλλες περιπτώσεις, Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη. Πιο νωπή λαϊκή εντολή είναι η απόφαση που έδωσε ο λαός με τις δημοτικές εκλογές, όπου εκεί υποχώρησε περαιτέρω το κύρος και η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,7%.
Αυτό δεν οφείλεται προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά δεν το ανέκοψε Υπάρχει μια ψυχρή αποδοκιμασία από την κοινωνία».
Σχετικά με τις πολύκροτες απόψεις που έχει συντάξει στον Εθνικό Κήρυκα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πρώην Υπουργός Παιδείας είπε ότι συνιστούν ακραία εκδοχή του νεοφιλελευθερισμού. Δεν τολμούσαν να τα πουν στην Ελλάδα οι νεοφιλελεύθεροι. Δεν τα λέει αυτά ο κ. Κασσελάκης το 2015, τα λέει πριν από μερικές ημέρες στο ΣΕΒ.
«Με τα όσα λέει ο κ. Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ένα αριστερό κόμμα. Τίθεται ζήτημα τι εκπροσωπεί».
Και συνέχισε:
«Τίθεται ζήτημα το τι εκπροσωπεί ο κ. Κασσελάκης. Με όσα λέει και υποστηρίζει και σήμερα, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ένα αριστερό κόμμα. Αυτά τα οποία λέει είναι έξω από το πλαίσιο ενός αριστερού κόμματος. Σε ό,τι με αφορά θα θέσω θέμα ηγεσίας»
Ν. Φίλης: Δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης – Εικόνα διάλυσης και εξευτελισμούhttps://t.co/Lrw1fn4KQA pic.twitter.com/rWPMSXMIyn
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) October 23, 2023
( φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς 16, 17 και 18 ετών για κλοπή χαλκού – Σύλληψη 60χρονου για όπλα
- Σχέδιο δράσης από την ρωσική κυβέρνηση: Στόχος η δημογραφική βελτίωση της χώρας
- Τερματοφύλακας στην Τουρκία έπινε… τσάι εν ώρα αγώνα για να ζεσταθεί! vid
- Το τρένο επιστρέφει στη Δράμα μέσα από τον φωτογραφικό φακό – Η σιδηροδρομική ιστορία παραμένει ζωντανή
- «Marty Supreme»: Ιστορικό ρεκόρ για τον Τίμοθι Σαλαμέ και την A24 στο χριστουγεννιάτικο box office
- Εικόνες παρακμής στην «πρωτεύουσα» της Ε.Ε., Vid
- Νέο μακελειό στον Ισημερινό: Έξι νεκροί και τρεις τραυματίες σε έφοδο ενόπλων σε πλαζ
- Λαμίν Γιαμάλ: “Το αφεντικό στο σπίτι είναι η μάνα μου” – Τα γέλια του Ρονάλντο, vid
- Ξεκίνησε τα «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν η Κίνα
- Κλιμακώνουν οι αγρότες στο μπλόκο του Μπράλου – Δίωρος αποκλεισμός παραδρόμων και επαρχιακού δικτύου









