Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 33χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό 46χρονης αστυνομικού.
Σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος οδηγούσε το φορτηγάκι που παρέσυρε τον 33χρονο και την αστυνομικό, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια. Υποβλήθηκε σε εξέταση για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.
Επίσης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 26χρονος ο οποίος, είχε διαπληκτιστεί με τον 33χρονο. Διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας, η οποία του είχε αφαιρεθεί για 5 χρόνια λόγω υποτροπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον η εις βάρος του δικογραφία αφορά την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (για το επεισόδιο με τον άτυχο 33χρονο).
Η 46χρονη αστυνομικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας, νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα διασωληνωμένη και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Μονάδας Θεραπείας στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρει τραύματα στη σπονδυλική στήλη, στο κεφάλι και στο μάτι.
Αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», στη Θεσσαλονίκη
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊβάν απομακρύνει εσπευσμένα 3.000 κατοίκους καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Φουνγκ-γουόνγκ
- Ο Γιώργος Νταλάρας τιμήθηκε στην Αργεντινή και έλαβε τη φανέλα με το νούμερο 10 – Συγκινητικά βίντεο
- Πλημμύρες στη Λέσβο: Έκλεισαν σχολεία – Πλημμύρισαν σπίτια
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 Νοεμβρίου
- Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοιχτά των Αντικυθήρων
- Η Συρία ξανανοίγει πρεσβεία στην Ουάσιγκτον
- Προβοκάτσια Γ’Π.Π. από Βρετανούς: Θα χτυπούσαν με Kinzhal τη μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια!
- Σαν σήμερα 11 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Δείτε σε ποιές περιοχές
- Συρία: Ο Άχμεντ αλ Σάρα από τζιχαντιστής εντάσσεται στον διεθνή αντιτζιχαντιστικό συνασπισμό









