Τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες έξω από την Μητρόπολη (video)

Κατά την προσέλευση του πρωθυπουργού στην Ιερά Μητρόπολη, για το ύστατο χαίρε στον Μίκη Θεοδωράκη, ακούστηκαν αποδοκιμασίες και ο κ. Μητσοτάκης είχε συζήτηση για το συμβάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Aποδοκιμασίες ακούστηκαν κατά την άφιξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ιερά Μητρόπολη της Αθήνας για την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη (δείτε εδώ). Μερίδα του κόσμου φώναξε υβριστικά συνθήματα σε βάρος του πρωθυπουργού, ο οποίος ενοχλήθηκε από το συμβάν και το συζήτησε με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε στον κ. Κουτσούμπα λέγοντάς του πως αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί, ειδικότερα σε μια στιγμή όπου έπρεπε να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός στον νεκρό Μίκη Θεοδωράκη και στην τεράστια προσωπικότητά του, θεωρώντας πως όσοι αποδοκίμασαν προέρχονταν από τον χώρο του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας από την πλευρά του, ξεκαθάρισε προς τον πρωθυπουργό πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως το ΚΚΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αποδοκιμασίες καθώς όσοι προχώρησαν σε αυτές δεν ανήκουν στον χώρο του κόμματος.

(Από newsbomb. gr / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί