Τεράστια επιχείρηση απεγκλωβισμού δια θαλάσσης! Έχουν εκκενωθεί οικισμοί 15.000 κατοίκων!!!

Η κατάσταση στη Ρόδο αυτή τη στιγμή είναι δραματική, με πλήθος κόσμου να εκκενώνει δια θαλάσσης, ενώ στις φλόγες έχουν παραδοθεί και 3 ξενοδοχεία.


Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Ευλαμπία Ρέβη, συνολικά έχουν εκκενωθεί οικισμοί όπου στεγάζονται περί τις 15.000 κάτοικοι του νησιού. Επίσης με τα πλωτά μέσα του λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, απεγκλωβίστηκαν από τις παραλίες όπου είχαν μεταβεί περίπου 1500 άτομα.

Ο Γραμματέας της περιφερειακής ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Πόκκιας, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό open, ότι “Είναι δραματική η κατάσταση, δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει είναι χειρότερη από την προηγούμενη, αυτές τις πέντε μέρες. Αυτή τη στιγμή το μέτωπο είναι πάνω από 30 χιλιόμετρα. Το πιο δραματικό από όλα είναι αυτό που συνέβη από το απόγευμα στην τουριστική ζώνη που τα ξενοδοχεία έχουν καλυφθεί από πυκνό καπνό. Η πιο συγκλονιστική εικόνα ήταν οι τουρίστες με τα παιδιά τους να τραβάνε τις βαλίτσες και να μετακινούνται. Είναι χιλιάδες οι επισκέπτες από αυτές τις περιοχές που έχουν μετακινηθεί…”

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό open:

(με πληροφορίες από ethnos. gr / scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί