Τέμπη-Βουλή: «Κλήθηκα να μιλήσω για τη δολοφονία της κόρης μου»: Συγκλόνισε μητέρα θύματος, vid

«Από την αρχή υπήρξε μεγάλη προσπάθεια υποβίβασης των ευθυνών»! Η κατάθεσή της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα μίλησε νωρίτερα η μητέρα μίας νεαρής κοπέλας που βρισκόταν στην μοιραία αμαξοστοιχία με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη.

«Με βλέπετε μόνη μου εδώ, όμως δίπλα μου στέκονται 57 νεκροί και 180 τραυματίες. Κλήθηκα να μιλήσω για τη δολοφονία της κόρης μου. Ίσως γιατί πρέπει να μιλήσω για ένα πολύνεκρο έγκλημα αλλά δεν βρίσκομαι σε ένα δικαστήριο, αλλά ενώπιον βουλευτών οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα παραπεμφθούν οι ένοχοι Υπουργοί στη δικαιοσύνη ή όχι.

Και αυτό για εσάς μπορεί να φαίνεται ως μία φυσιολογική διαδικασία, αλλά για ένα τέτοιο έγκλημα για μένα και τους περισσότερους Έλληνες είναι μη κατανοητό και ύποπτο. Θέλω να έρθετε για πολύ λίγο στη θέση μας, να χάσετε το πιο αγαπημένο πρόσωπο, από ιατρικό λάθος, αδιαφορία ή έστω ελλιπείς γνώσεις. Και ο εν λόγω “γιατρός” αντί να παραπέμπεται στη δικαιοσύνη για να κριθεί, να παραπέμπεται στον ιατρικό σύλλογο! Πώς θα σας φαινόταν αυτό; Με κάθε σεβασμό εσείς δεν είστε δικαστές.

Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος; Πολλές φορές αυτά που άκουσα στην Εξεταστική, με έκαναν να ντρέπομαι. Με έκαναν να θέλω να αλλάξω χώρα». 

Εκείνο ήταν ένα από τα σημεία που «έσπασε» η φωνή της.

Ακολούθησαν «πυρά» κατά του πρώην Υπουργού:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί