Πρόκειται για την δεύτερη ομάδα κατηγορουμένων που απολογήθηκε, μετά από εκείνη των επτά που απολογήθηκαν χθες και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κάποιοι από τους 14 κατηγορούμενους για κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών και πλημμεληματικές πράξεις είναι ελεύθεροι, χωρίς την επιβολή όρων, ενώ για κάποιους ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν περιοριστικούς όρους.
Ελεύθεροι επίσης αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους και άλλοι 17 κατηγορούμενοι από δικογραφίες που σχηματίστηκαν για επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης για την σιδηροδρομική τραγωδία. Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν έκρηξη, εμπρησμό, απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και άλλα αδικήματα.
Με τις ίδιες κατηγορίες απολογούνται αύριο στην αρμόδια ανακρίτρια άλλοι 14 κατηγορούμενοι, συλληφθέντες κατά τα επεισόδια.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας για τη σύνοδο για την A.I. που έκανε αίσθηση (Vid)
- «Είναι μία ζούγκλα»: Τα… «γυρίζει» τώρα ο Μακρόν μετά τον σάλο για την ελευθερία λόγου, vid
- Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δεχθεί εμπλουτισμένο ουράνιο από το Ιράν
- Ο Πούτιν «δείχνει» ποιό επάγγελμα δεν πρέπει να αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη, vid
- Κιβωτός του Κόσμου: Ένοχος και στο Εφετείο ο π. Αντώνιος – Φυλάκιση 9,5 ετών μετατρέψιμη σε χρηματικό ποσό
- Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε γυναίκα και δύο παιδιά
- Συνάντηση Μητσοτάκη Ινδού πρωθυπουργού: Η Ελλάδα επιθυμεί να συμμετάσχει στον οικονομικό διάδρομο IMEC
- Παπασταύρου μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την Ελλάδα: «Γινόμαστε στρατηγικός εταίρος και για την Αμερική»
- Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
- Μητσοτάκης: «Σύντομα οι ανακοινώσεις για τις απαγορεύσεις στα social media» – Τι είπε για ΤΝ









