Τέμπη – Δικηγόρος επιβάτη: «Ραδιοερασιτέχνες άκουγαν μία εύθυμη κατάσταση στο σταθμαρχείο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης, δικηγόρος τραυματισμένου επιβάτη, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».


Τέμπη: Αλγεινή εντύπωση προκαλούν και οι διάλογοι που έρχονται στο φως και πριν το δυστύχημα στους οποίους καταγράφεται η χαλαρότητα που επικρατούσε.

Στο σταθμαρχείο της Λάρισας τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, λίγο πριν το δυστύχημα, έχουν καταγραφεί διάλογοι της ντροπής από το ραδιοτηλέφωνο.

Αν και γνώριζαν ότι οι συνομιλίες τους καταγράφονταν, οι σταθμάρχες χρησιμοποιούσαν το ραδιοτηλέφωνο σαν το προσωπικό τους κινητό τηλέφωνο, κάνοντας χοντροκομμένα αστειάκια.

«Ραδιοερασιτέχνες άκουγαν μία εύθυμη κατάσταση στο σταθμαρχείο»

«Μία η ώρα την νύχτα, την δεύτερη βραδιά, μας έδωσε την πληροφορία κάποιοι χομπίστες του σιδηρόδρομου τηλεφωνικά – αυτά έχουν καταγραφεί – και μας είπαν τραγικά πράγματα για εκείνη την στιγμή που κι εμείς δεν πιστεύαμε ότι ακούσαμε.

»Μας μίλησαν για ανθρώπους στο σταθμαρχείο ή πέριξ αυτού ότι ήταν σε μία πολύ εύθυμη κατάσταση, υπήρχε οχλαγωγία, ακουγόταν μουσικές και υπονοούσαν ότι υπήρχε κατανάλωση αλκοόλ».

Ως χομπίστες ο κ. Μπαρτζώκης εξήγησε  ότι είναι ραδιοερασιτέχνες που έχουν πληροφορίες για τις συνομιλίες των μηχανοδηγών και του σταθμαρχείου.

Δείτε video από τον τηλεοπτικό σταθμό mega:

(elefterostypos. gr / scr)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί